Jouw energie als basis voor jouw gezondheid

Carien van Brakel

Mijn reis in bewustwording

De afgelopen 15 jaar zijn voor mij één grote reis in bewustwording. Ik realiseer mij hoe ver ik daarvoor was afgedreven van mijn natuurlijke staat van zijn. Lang functioneerde ik vanuit mijn hoofd. En ja, daar komen mooie dingen uit voort. Zo begon ik in 2009 mijn eigen praktijk om volwassenen weer in hun kracht te zetten middels korte oplossingsgerichte coaching. Enkele jaren later richtte ik Voel je Wel op om zorgvragers en zorgaanbieders vanuit keuzevrijheid met elkaar te verbinden zodat iedereen de zorg vindt die het best bij hem of haar past. Met de focus op complementaire en alternatieve behandelvormen om holistische gezondheid zichtbaar te maken.

Healing Touch

In 2014 veranderde het echt voor mij: Healing Touch kwam op mijn pad. Een totaal nieuwe wereld waar ik mij heel snel thuis voelde. Hard werken ging over in hart werken vanuit gevoel. Het begon met de wens iets voor mijn vader te kunnen doen die wederom de diagnose kanker kreeg. In eerste instantie dacht ik dat je ‘een gave’ moest hebben om te kunnen werken met energie. Gelukkig werd me direct duidelijk dat iedereen dit kan leren, mits je er voor open staat en in wilt verdiepen. Ik zag het effect van Healing Touch op het zelfhelend vermogen en ik voelde, dit is wat ik wil inzetten voor het welzijn van anderen.

Heelheid en heling

Mijn persoonlijke ervaring heb ik vertaald naar mijn werkpraktijk en met succes. Mijn cliënten zien door de combinatie van coaching en Healing Touch pijn, angst, vermoeidheid en onrust afnemen en verdwijnen. Ze ervaren een gevoel van rust, heelheid en heling. De behandelingen zijn vooral in te zetten bij spanningsklachten, acute en chronische pijnklachten, neurologische aandoeningen, oncologische behandelingen en herstel na chirurgische ingrepen.

De regie over jouw eigen leven terugnemen

Als gecertificeerd Healing Touch Practitioner bied ik je een veilige ruimte waar je de tijd krijgt om te werken aan jouw herstel. Met energiebehandelingen, bewustzijnsontwikkeling en simpele oefeningen zorg ik voor jouw welzijnsverbetering op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

‘Vind de heelheid in jezelf’ methode herstelt het verstoorde evenwicht in jouw systeem.

Dit doe ik onder andere middels coaching en het inzetten van de energetische methodiek Healing Touch. Ik werk op een heldere, down to earth manier, vanuit een nuchtere kijk. De zelfredzaamheid, zelfzorg en zelfliefde die je eigen worden zorgen ervoor dat je jouw gezondheid en welzijn ook in de toekomst weet te behouden.

‘Vind de heelheid in jezelf’ methode voor:

 • het behandelen van fysieke en mentale klachten
 • het loslaten van stress, spanningen en angst
 • het verminderen van vermoeidheid
 • het verwerken van trauma
 • het verzachten van acute en chronische pijn
 • het versterken van het immuunsysteem
 • het verminderen van hormonale klachten, zoals overgangsklachten
 • het ondersteunen tijdens oncologische zorg
 • het versnellen van herstel na een operatie
 • het behandelen van (long) COVID 19 klachten
 • het vergroten van kwaliteit van leven bij neurologische aandoeningen of ziekten

Maar ook voor

 • spirituele en intuïtieve ontwikkeling
 • bewustzijnsgroei en zelfvertrouwen
 • evenwicht in een leven vol uitdagingen

Met de ‘Vind de heelheid in jezelf’ methode in 5 stappen naar innerlijke balans van lichaam geest en ziel en een krachtig zelfhelend vermogen.

Lees verder: Werken met Carien