Jouw energie als basis voor jouw gezondheid

Werken met Carien

Merk je dat je nog niet daar bent waar je wilt zijn, dat de reguliere zorg dit niet voor je kan oplossen of dat je deze weg niet wilt bewandelen? Ben je nieuwsgierig naar de kracht van het zelfhelend vermogen en wil je werken aan de oorsprong van jouw klachten? Ik begeleid je in 5 stappen naar innerlijke balans van lichaam geest en ziel en een krachtig zelfhelend vermogen.

Vind de heelheid in jezelf methode 

1. Liefdevolle ruimte vrijhouden

Hiermee begint direct jouw heling. Het betekent dat ik er voor je ben, met onvoorwaardelijke steun, zonder oordeel, alles mag er zijn zoals het zich aandient. Ik loop met je mee, in hetzelfde tempo, zonder het voor je op te lossen of de uitkomst probeer te beïnvloeden. In deze veilige ruimte help ik je herinneren te vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie.

2. Reset en behandeling van jouw energetisch systeem

Zodat energie moeiteloos kan stromen met als doel het zelfhelend vermogen te optimaliseren en het immuunsysteem te versterken. Jouw energie is de basis voor jouw gezondheid.

3. Het bewustzijnsproces

Wanneer heelheid uit balans is, heb je naar binnen te keren. Ons lichaam is wijs, vertelt altijd de waarheid en geeft signalen af, laat weten wat jouw aandacht nodig heeft. Dit is de fysieke en/of emotionele klacht die je ervaart. Het vraagt kracht en energie om het innerlijke proces aan te gaan. Door je bewust te zijn wat er zich van binnen bij jou afspeelt, maak je in het vervolg een bewustere keuze.

4. Inzicht in de oorsprong van de klachten

Als je alleen het symptoom behandelt en niet naar de onderliggende oorzaak gaat, herstelt de klacht niet volledig of komt deze na verloop van tijd weer terug. De onderliggende pijn geeft inzicht in jouw te doorlopen helingsproces. Ik zet verschillende technieken in om de heling vanuit verschillende invalshoeken te realiseren.

5. Oefeningen voor jouw zelfredzaamheid

Deze oefeningen zijn passend bij jou, op jou persoonlijk afgestemd, wat heb jij op dit specifieke moment in jouw proces nodig. Je pakt de regie over jouw eigen welzijn terug.

Ik werk op een heldere, down to earth manier, vanuit een nuchtere kijk. Met mijn methode vind je de heelheid in jouwzelf, is er innerlijke balans tussen lichaam geest en ziel en beschik je over een krachtig zelfhelend vermogen. De zelfredzaamheid, zelfzorg en zelfliefde die je eigen worden zorgen ervoor dat je jouw gezondheid en welzijn ook in de toekomst weet te behouden.

Om de verandering duurzaam te integreren en dit zorgvuldig te kunnen begeleiden, werk ik in series van 3 consulten. De tussentijd is afhankelijk van jouw hulpvraag, maar varieert tussen de 1 en 4 weken. Je volgt altijd 3 sessies. Na de 1e serie bepalen we in overleg of je nog een serie van 3 consulten nodig hebt.

Een sessie duurt 1½ tot 2 uur en kost € 125,- inclusief 21% BTW.  Betaling in termijnen is in overleg mogelijk. Mijn sessies worden als complementaire behandelvorm niet vergoed door de zorgverzekering.