Jouw energie als basis voor jouw gezondheid

Ervaringsverhalen

Carien heeft mij onwijs goed geholpen bij mijn long-covid klachten. Vanwege deze klachten stond mijn leven echt even ‘stil’. Ik ben zelf opgeleid in de reguliere Geneeskunde, maar ik ben er toen achter gekomen dat ze mij via deze reguliere weg niet konden helpen. Ik ben heel blij dat ik toen in contact ben gekomen met Carien. Voor mij was het tasten in het duister wat ik precies kon verwachten, juist omdat ik de reguliere Geneeskunde gewend was. Met behulp van de sessies met Carien heb ik mijn leven weer op kunnen pakken. Ik ben Carien ontzettend dankbaar dat zij mij heeft kunnen helpen.

Sherryl

Ik kwam bij Carien vanwege verschillende gezondheidsklachten als gevolg van een lage weerstand en een sterk wisselende energiebalans. Direct was ik geraakt door haar openheid, professionaliteit en liefdevolle directheid. Zelden ontmoet ik iemand die het uitgangspunt ‘alles wat er is, mag er zijn’ belichaamt zoals Carien. In die veiligheid en oordeelloosheid kon werkelijke transformatie plaatsvinden, alles mag het licht zien 😊 Ik ervaarde daarbij dat in volledige afstemming wordt gewerkt, alles mag maar niets hoeft.  De drie sessies die ik heb mogen ontvangen waren heel verschillend, iedere keer ontzettend fijn en diep helend.

Ann

Hi Carien, even een update van mij😁
Heerlijk hoe een reset meteen wonderen verricht. Ik ben vol energie de Pasen doorgekomen. Daarna gingen we een paar dagen met familie in een huis. Ook heerlijk. Iedere dag in het buitenwater gezwommen! Mijn hoest is zo goed als weg! Energie blijft hoog! Kortom ik ben een blij mens✨ Dank je wel voor de reset

Evelyn

Tijdens de Healing Touch behandelingen van Carien kom ik in een staat van diepe ontspanning. Carien doet haar werk op een zachte en kalme wijze. De veiligheid die zij weet te creëren is voor mij nodig, om de ontspanning te kunnen ervaren. Na de behandelingen ervaar ik rust en komt er moeheid naar boven. Alsof er oude lagen worden afgeschud. Elke keer weer een verademing!

Petra

De behandelingen van Carien zorgen voor rust in mijn hoofd. Rust die ik nodig heb om te herstellen van mijn burn-out. Samen met de coachingsgesprekken een zeer effectieve aanpak. Deze combinatie werkt bij mij erg goed. Sneller dan verwacht maak ik weer toekomstplannen. Geniet ik weer van de eenvoud van het leven. Ik kan de complexiteit ervan de baas.

Ruud

Carien heeft mij ongeveer 10 Healing Touch behandelingen gegeven. Op haar unieke liefdevolle wijze met aandacht, passie en overgave. Omdat ikzelf Certified Healing Touch Practitioner ben heb ik ook haar ontwikkeling en professionaliteit mee mogen maken. Mijn levensgeschiedenis is pittig en bij Carien voel ik me thuis. Zij voelt voor mij veilig en tegelijkertijd wint ze er geen doekjes om. Ze kan ad hoc professioneel reageren en haar behandelingen op het gebied van Healing Touch zijn altijd goed afgestemd. Carien heeft de gave om dat wat naar boven moet komen naar boven komt. Op fysiek-, emotioneel-, mentaal en spiritueel niveau kan zij dit bewerkstelligen. Haar toewijding en enthousiasme is enorm en naar mijn mening is zij een geboren Healer die groeit en bloeit en open staat voor alles wat op haar pad komt.

Petra L.

Wat een heerlijke ervaring was dat, een Healing Touch behandeling van Carien. Wat mij het meest is bijgebleven is haar liefdevolle aandacht. Hoe fijn het is te worden aangeraakt, zowel mijn lichaam als het energieveld er omheen. Ik merkte dat ik steeds dieper wegzakte in mijn lichaam, terecht kwam in een diepere laag van gewaarwording wat enorm ontspannend werkte. Mijn lichaam zo te voelen en ervaren was troostrijk, uitnodigend en vol van aandacht van binnenuit. Het gaf me een warm en welkom gevoel van thuiskomen in mezelf.

Carola

Op de bank bij Carien voor een Healing Touch behandeling. De eerste keer dacht ik: ik zal direct wel allerlei energie voelen gaan stromen of zo. Dat was niet zo. Daarvoor zat / zit ik te veel in mijn hoofd denk ik. Tijdens de behandeling val ik in slaap. Na de behandeling vraagt Carien hoe ik me voel, uh, ja ‘gewoon’ prima. Het effect is pas later merkbaar. Daarbij is het ook nog eens zo dat er effect is en dat ik niet anders kan besluiten dan dat dit wel door de Healing Touch móet komen! Ik was behandeld op mijn energie (na een operatie) en op het uiten van mijn gevoelens en  ik voel me de volgende dag al energieker, ik praat opeens over dingen die me dwars zitten. Het allermooiste is nog dat dit effect is gebleven ! (we zijn u 6 maanden verder).

Leoniek

Healing Touch ontvangen van Carien was een grote verrassing. Misschien omdat je het geven van een dergelijke behandeling in eerste instantie niet zo bij haar vindt passen. Dat blijkt echt een verkeerde gedachte. Carien heeft mij een aantal keren behandeld en het hielp mij echt. Ik wilde met de zeurende spierpijn in mijn schouders en armen naar de fysiotherapeut gaan, maar heb mij laten overtuigen om het eens te proberen met Healing Touch. Al tijdens de eerste behandeling ‘gleed’ de pijn letterlijk van mijn schouders. Dat was een enorme opluchting. Ik heb inmiddels een aantal behandelingen ondergaan en ik heb echt een stuk minder last. Bij mij helpt de methode dus en Carien is een goede, geduldige therapeut met veel inlevingsvermogen. Ze begrijpt waar het je om gaat en handelt doelgericht, geen gezweef..

Vivienne B.

In een drukke periode rust vinden is niet altijd gemakkelijk. Wanneer werk, gezondheid en privé omstandigheden veel aandacht vragen vind ik het lastig om voor mezelf te kiezen. Juist in zo’n periode zag ik Carien weer en spraken we over haar omslag in werk. Dat klonk zo fijn dat een eerste afspraak snel gemaakt was. Wat een heerlijke ervaring. Met liefdevolle aandacht is Carien bij je waarbij de focus weer ligt op wat echt belangrijk is. Zowel het voor- en nagesprek als de behandeling zelf zijn wonderlijk heilzaam. Ik beveel Carien dan ook met veel liefde aan!

Jolanda

De afgelopen jaren heb ik veel last van hoofdpijn, maandelijks wel 1 of 2 keer. Hiervoor slikte ik speciale hoofdpijnpillen die niet altijd hielpen. Sinds de 3 behandelingen van Carien ben ik al 6 maanden hoofdpijn vrij, voel ik mij energieker en kan ik daardoor mijn werk beter doen.

Pauline

Hoewel ik heel graag terug wilde naar Australië omdat ik daar twaalf jaar gewoond heb, durfde ik dit jarenlang niet vanwege ernstige vliegangst. Ik hoorde van Carien van Brakel dat Healing Touch o.a. ingezet wordt bij angsten. Ik ben ontzettend blij dat ik een aantal Healing Touch behandelingen heb gehad van Carien want ik ben zonder noemenswaardige angst kortgeleden naar Australië gevlogen en heb een fantastische tijd gehad. Een volgende trip naar Rome is al geboekt. Nee, niet per trein maar weer met het vliegtuig. Carien, mijn dank is groot omdat je mijn wereld weer groter hebt gemaakt. Dat is een onbetaalbaar resultaat.

Annelies

Een paar uur na mijn borstverkleiningsoperatie heb ik een Healing Touch behandeling van Carien in het ziekenhuis ontvangen. Ze was een uur met mij bezig. Tijdens de behandeling voelde ik letterlijk verlichting in mijn lichaam; de pijn leek minder te worden. Van de narcose heb ik geen naweeën meer gehad. Gedurende de herstelperiode heb ik ook weinig last gehad van pijn. Ik heb sterk de indruk dat dit mede komt door de behandeling van Carien. Ik geloof absoluut dat Healing Touch belangrijk is geweest voor mijn snelle herstel.

Vivienne

Begin 2018 ben ik bij Carien terecht gekomen nadat voor de 2e keer problemen aan mijn achillespees waren teruggekomen. Eind oktober 2016 heb ik hier zonder aanwijsbare oorzaak voor het eerst last van gekregen en vanaf de zomer 2017 ben ik hiervoor wekelijks behandeld door een fysiotherapeut. Deze behandeling was gebaseerd op shockwave therapie in combinatie met massage. In eerste instantie verdween de pijn maar na enige tijd moest de behandeling worden hervat. Eind december 2017 was de pijn weg echter tijdens een vakantie begin 2018 is de pijn er weer ingeschoten. De pijn zit net boven de linkerhiel en stroomt door in de kuit. ’s Ochtends zijn de voet, enkel en kuit stijf en moeten deze ‘opstarten’. Dit gebeurt ook na lang zitten. In principe geen pijnmedicatie maar soms wel 2 advils voor het slapen gaan. Eerste healing touch behandeling bij Carien was op 15 maart 2018. Inmiddels was ik al gestopt met shockwave therapie – te pijnlijk en geen effect. Op 6 april was de 2e behandeling. Pijn is dan al nagenoeg weg. Op 4 mei mijn laatste behandeling gehad. Daags daarvoor zonder problemen 9 holes gelopen met golf. Ook zonder nadenken een sprintje getrokken waarbij er geen pijn was. Inmiddels is het januari 2020 en hebben de 3 healing touch behandelingen ervoor gezorgd dat de problemen definitief zijn verdwenen.

Hans

In november ben ik van vakantie teruggekomen met een rare pijnlijke plek op mijn neus en op mijn bovenlip. 2 dagen later waren en nog meer plekken bijgekomen, alles aan de rechterkant van mijn gezicht. Naar de huisarts gegaan en die gaf de diagnose Herpes Zoster virus (beter bekend als het waterpokken virus). Ik heb daar medicijnen voor gekregen. Normaal gesproken geven ze dat alleen als je direct bij het eerste plekje dat je ziet naar de huisarts gaat omdat het medicijn dan het beste werkt. Maar in mijn geval vond de huisarts het wel nodig omdat ze bang was dat het naar binnen zou slaan en eventueel op mijn oog terecht zou komen. Ben ook nog bij de oogarts geweest maar gelukkig niets op het oog. In die periode had ik toevallig contact met Carien en die wilde de Healing Touch toepassen bij mij omdat het enorm pijnlijk was en jeuk veroorzaakte. Ik ben een paar dagen achter elkaar bij haar geweest voor een behandeling en met een week waren de plekken in mijn gezicht genezen en veel minder pijnlijk. Volgens de huisarts was ik snel opgeknapt en waren de plekken netjes geheeld. Dus een aanrader.

Tini

Al meer dan 30 jaar worstel ik met migraine en heb al van alles geprobeerd om de pijnaanvallen enigszins onder controle te krijgen. Tevergeefs helaas. Via een vriendin kwam ik bij Carien terecht. Aanvankelijk voelde ik aarzeling: Healing Touch klonk me wat ‘zweverig’ en vaag in de oren. Mijn vooroordelen bleken echter totaal ongegrond. Carien is een hele nuchtere, down-to-earth vrouw met veel coachingservaring. Ze vraagt goed uit wat het probleem is en legt uitstekend uit wat ze waarom doet. En ik ondervond al snel dat ik na de behandelingen echt ‘anders in mijn vel’ stak. Naast dat mijn hoofdpijn beduidend minder is geworden, hebben Carien’s behandelingen ook nog een ander, totaal onverwacht effect gehad. Ik ben trainer van beroep en kwam meestal na een trainingsdag echt doodmoe thuis en kon de dagen erna niet veel ander werk verzetten. Carien heeft me via simpele oefeningen geleerd hoe ik mijn energie beter kan doseren, zónder dat dit ten koste gaat van mijn enthousiasme of het goede contact met mijn cursisten. En daar heb ik nu letterlijk iedere dag profijt van!

Els

Tijdens mijn ziekte periode heb ik gebruik gemaakt van de Healing Touch behandelingen gegeven door Carien.  Ik heb deze behandelingen als zeer prettig ervaren, daarbij heeft het mij zeker geholpen bij het herstel.

Anoniem